Privélessen - strippenkaart

De privélessen zijn geschikt voor iedereen die wil starten met detectie en voor iedereen die elders al lessen of cursussen detectie heeft gevolgd. De lessen zijn volledig op maat en dus geschikt voor alle niveaus. Indien gewenst werken we toe naar de officiële SIFD examens (Level 1 /m 7). 

 

De lessen vinden plaats op verschillende locaties in de regio, waaronder tuincentra, garages en scholen zodat er veel variatie én uitdaging in de lessen zit. Hierbij werken we met een digitale agenda waarin alle beschikbare tijden staan. Je kunt dus zelf inplannen wanneer en hoe vaak je les wil hebben. 

 

Een strippenkaart bestaat uit 5 lessen en kost €100,- en is geldig tot 1 januari 2021. De strippenkaart is niet inwisselbaar voor geld.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem in dat geval contact op via het contactformulier.

 

NB: KynoSophia is voor de detectielessen een samenwerking aangegaan met Hondencentrum DogsFirst onder de naam Argos Scentwork Academy, van waaruit detectie- en speurlessen worden gegeven in de regio Hillegom, Haarlem en Almere. Zie voor meer informatie www.argosscentworkacademy.nl.

 

De strippenkaart is dus alleen nog te bestellen voor cursisten die al trainen bij KynoSophia.