Privélessen - strippenkaart

Wanneer je de Detectie Basisursus en de Detectie Vervolgcursus hebt afgerond kun je doortrainen voor de officiële diploma’s van Scent Imprint for Dogs voor Levels 2 t/m 8. Je traint vanaf dan niet meer in een groep maar privé, zodat we je optimaal kunnen begeleiden en goed kunnen voorbereiden op de examens. Omdat de honden dan heel intensief aan het trainen zijn duren de lessen een half uur in plaats van een uur.

 

Vanaf nu gaan we ook op verschillende locaties zoeken in de regio, waaronder tuincentra, garages en scholen zodat er veel variatie én uitdaging in de lessen zit. Hierbij werken we met een digitale agenda waarin alle beschikbare tijden staan. Je kunt dus zelf inplannen wanneer en hoe vaak je les wil hebben. We maken bij de eerste les een inschatting hoeveel lessen je nodig hebt voor het examen.

 

Een strippenkaart bestaat uit 5 lessen en kost €100,- en is onbeperkt geldig. De strippenkaart is niet inwisselbaar voor geld.

 

Heb je geen groepscursus gedaan en wil je graag gelijk starten met privélessen? Dan kan dat ook! Neem in dat geval contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Strippenkaart Detectie - 5 lessen

Strippenkaart voor 5 individuele detectielessen van 30 minuten. De strippenkaart wordt digitaal bijgehouden en is onbeperkt geldig.

€ 100,00

  • Beschikbaar