Privétraining

Het ombuigen van het ongewenste gedrag en het aanleren van nieuw, gewenst gedrag kost tijd en training. Wilt u na het consult begeleid worden bij de uitvoering van de geadviseerde training? Dat kan middels privétrainingen! Deze kunnen bij u thuis, op de hondenscholen waarmee ik samenwerk of op een andere gewenste locatie plaatsvinden.

 

Heeft uw hond geen gedragsprobleem, maar wilt u wel wat extra begeleiding op maat om uw hond een bepaalde oefening of vaardigheid te leren, of heeft u een puppy in huis waar u graag aan huis of op locatie één op één begeleiding bij wenst? Ook dan kunt u voor privétrainingen bij KynoSophia terecht.

Ervaringen:

"Wij hebben 3 privétrainingen bij Linda genomen: 1 thuis, 1 loslopen in het bos, en 1 lopen aan de lijn met prikkels. Dit hebben wij als zeer leerzaam en fijn ervaren, we hebben goede en duidelijke handvaten meegekregen. Wij hebben het bos met ons gezin gedaan, ook mijn zoon werd er leuk in betrokken, dit was echt een leuke, leerzame ervaring voor ons alle drie. Ik raad dit zeker aan, zo'n privéles is gewoon echt even fijn als je met iets vastloopt, wij vonden het super!!"

Lilian Wassenaar