Drs. Linda Vermaas

Na haar universitaire studies (Klassieke Talen en Boekwetenschappen), die zij met zeer goed gevolg voltooide maar waarbij zij toch de maatschappelijke relevantie miste, wilde Linda zich inzetten voor het verbeteren van het leven van dieren. Zij werd daarom actief voor de Partij voor de Dieren en besloot om ook haar kennis van honden, waarmee zij van kinds af aan al een bijzondere band had, te vergoten. Na het volgen van de opleiding tot Kynologisch Instructeur startte zij tevens met de HBO opleiding tot Gedragstherapeut voor Honden (DogVision), welke zij in 2017 heeft afgerond. Ook is Linda aangesloten bij de Nederlands Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden (Alpha).

 

Daarnaast volgde Linda nog opleidingen op het gebied van gedragstesten en neuswerk en geeft zij detectielessen. Bovendien zorgt zij dat ze middels bijscholing, het volgen van lezingen en het bijhouden van (wetenschappelijke) literatuur haar kennis van honden constant blijft verdiepen.

 

Met haar eigen honden (een Cocker Spaniel en een Welsh Springer Spaniel) traint Linda ook graag, en doet ze aan speuren en detectie.

  

 

 

Linda is aangesloten bij de beroepsvereniging

van Gedragstherapeuten voor honden.