Drs. Linda Vermaas

Na haar universitaire studies (Klassieke Talen en Boekwetenschappen), die zij met zeer goed gevolg voltooide maar waarbij zij toch de maatschappelijke relevantie miste, wilde Linda zich inzetten voor het verbeteren van het leven van dieren. Zij werd daarom actief voor de Partij voor de Dieren en besloot om ook haar kennis van honden, waarmee zij van kinds af aan al een bijzondere band had, te vergoten. Na het volgen van de opleiding tot Kynologisch Instructeur startte zij tevens met de HBO opleiding tot Gedragstherapeut voor Honden (DogVision), welke zij in 2017 heeft afgerond. Ook is Linda aangesloten bij de Nederlands Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden (Alpha).

 

Daarnaast volgt Linda nog opleidingen op het gebied van gedragstesten en neuswerk. Bovendien zorgt zij dat ze middels bijscholing, het volgen van lezingen en het bijhouden van (wetenschappelijke) literatuur haar kennis van honden constant blijft verdiepen.

 

Met haar eigen honden (een Cocker Spaniël en een Welsh Springer Spaniël) traint Linda ook graag, en doet ze aan praktijkspeuren en detectie.

 

--- Het samenleven met een dier is prachtig en verrijkt ons leven, maar kan ook voor uitdagingen zorgen. Het is mijn missie om het begrip tussen hond en eigenaar te herstellen zodat uw leven samen weer leuk wordt! ---

  

Linda is aangesloten bij de beroepsvereniging van Gedragstherapeuten voor honden.