ZEN-wandelingen

KynoSophia verzorgt ook ZEN-wandelingen. Tijdens deze sociale wandelingen voor reactieve honden leert u uw hond nog  beter lezen en gaan we uw hond stap voor stap leren om zich (weer) op zijn gemak te voelen in aanwezigheid van andere honden. Hierbij vormen de principes van de ZEN-training (Zelfbeheersing, Emotieregulatie en Natuurlijk gedrag) weer de basis. Tijdens deze wandelingen loopt u samen met minimaal één en maximaal drie andere cursisten en hun honden. We wandelen op verschillende rustige locaties in de buurt van Heemstede.

Voor wie?

De ZEN-wandelingen zijn toegankelijk voor iedereen die de ZEN-cursus, een gedragsconsult of een privétraining bij KynoSophia heeft gevolgd. Tijdens deze wandelingen kunt u onder begeleiding blijven oefenen met de technieken die u tijdens de training of het consult heeft geleerd. Omdat de samenstelling van de groepen wisselt krijgt u zo de kans om met een groot aantal verschillende andere honden te oefenen. 

Hoe werkt het?

Wanneer u mee wil wandelen met de ZEN-wandelingen, kunt u een strippenkaart kopen voor 5 (€75) of 10 keer (€140) wandelen. De strippenkaarten kunt u via e-mail bij Linda bestellen. De wandelingen duren 45 minuten per keer. U kunt via de digitale agenda zelf aangeven wanneer en hoe vaak u wilt wandelen. De strippenkaarten zijn 10 weken (5 strippen) of 20 weken (10 strippen) geldig.

Wandeling inplannen

U kunt, nadat u een strippenkaart heeft gekocht en de inloggegevens voor de agenda heeft ontvangen, in de agenda aangeven wanneer u wil wandelen.